FOTORECEPT: Pie "Nevsky".
10
porcií
105
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
370
g
múka polohrubá
17
g
čerstvé droždie
150
ml
vlažná voda
95
g
práškový cukor
1
ČL
soľ
1
ks
vajce
80
g
roztopené maslo
1
ks
vanilkový cukor
plnka
100
g
maslo čajové
100
g
Salko
práškový cukor na posypanie
postup
1.
Do preosiatej múky zamiešam soľ,cukor,v strede urobím jamku,nalejem vodu a rozmrvím do nej droždie.
2.
Vidličkou zamiešam s trochou múky a nechám postáť,aby sa droždie rozmočilo.
9.
Potom ho naolejovanými rukami z misky vyberiem a dám do tortovej formy,ktorú vymažem maslom.
10.
Cesto rovnomerne roztlačim vo forme a nechám ho podkysnúť.Zatiaľ si vyhrejem rúru.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
anka813
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.