Beťárska polievka
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
50
g
tuk
100
g
cibuľa
50
g
rajčiakový pretlak
10
g
mletá červená paprika
100
g
údený bôčik
350
g
kyslá kapusta
2
ks
bobkový list
3
ks
cesnakové strúčiky
1,5
litre
voda
2
dl
kyslá smotana
2
PL
hladká múka
100
g
párky
podľa chuti
rasca, soľ, mleté čierne korenie
postup
1.
Nasekanú cibuľu opražíme na tuku,pridáme rajčinový pretlak,mletú červenú papriku a trochu podlejeme vodou.Do tohto základu pridáme nakrájaný bôčik a všetko podusíme do polomäkka.Potom pridáme kyslú kapustu,bobkový list,rascu,rozotretý cesnak soľ,dolejeme vodou a uvaríme do mäkka.
2.
V smotane rozhabarkujeme múku,vlejeme do polievky a prevaríme.Nakoniec dochutíme polievku mletým čiernym korením a pridáme na kolieska pokrájaný párok,chvíľu povaríme.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.