Pridať recept

Hubový špíz s petržlenovou omáčkou

Hubový špíz s petržlenovou omáčkou
Zdroj: najkucharka

ingrediencie

25 ks
šampiňóny
3 PL
olivový olej
1 strúčik
cesnaku
1/2 ČL
tymian
1 PL
portské víno

Omáčka

2 PL
kyslá smotana
2 PL
petržlenová vňať
1 štipka
soľ
1 štipka
korenie

postup

1.
Huby očistíme, ak treba, umyjeme a necháme odkvapkať.Huby napichujeme na ihlu. Olej so strúčikom cesnaku zohrejeme a špízy na silnom ohni prudko opečieme zo všetkých strán.
 
2.
Posypeme bylinkami, otáčame, niekoľko minút dusíme. Pokropíme portským vínom a tekutinu necháme odpariť. Na omáčku zmiešame kyslú smotanu a petržlenovú vňať a dochutíme korením.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať