FOTORECEPT: Bravčové mäso s hubami v tlakovom hrnci
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
bravčové stehno
1
konzerva
sterilizované šampiňóny
4
ČL
hubové korenie
5
ks
cibuľa
2
ČL
mleté čierne korenie
2
ČL
soľ
1
strúčik
cesnaku
postup
1.
Cibuľu nakrájame a speníme na oleji. Pridáme na kocky nakrájané mäso, premiešame.
2.
Osolíme, pridáme čierne a hubové korenie, zalejeme vodou. Zavrieme tlakový hrniec. Privedieme do varu. Keď začne kuchta syčať, stíšime plameň a varíme 25 minút.
3.
Odstavíme, necháme dojsť 10 minút, vypustíme prebytočnú paru, už jej bude málinko. Otvoríme.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Vendelincok
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.