Cibuľový kuskus
2
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
150
g
kuskus
2
ks
šalotka
1
KL
rímska rasca
1
PL
maslo
2
PL
olivový olej
1/2
KL
čili
2
PL
hrozienka
1
PL
oriešky
štipiek
soľ
trochu
citrónová šťava
postup
1.
Kuskus nasypeme do misky, zalejeme 300 ml vriacej vody, dochutíme soľou, prikryjeme ho potravinovou fóliou a necháme 10 minút odstáť.
2.
V mažiari rozdrvíme rascu. Jednu šalotku nakrájamen nadrobno a opražíme ju na rozpálenom oleji a masle. Vmiešame rascu, čili, hrozienka a oriešky.
3.
Kuskus premiešame zľahka vidličkou, zmiešame s cibuľovou zmesou a dochutíme soľou a šťavou. Na tanieri kuskus ozdobíme zvyšnou cibuľou.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.