Anglický baraní biftek
6
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
baranie mäso zo stehna alebo chrbta
40
g
tuk
200
g
údená slanina
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
postup
1.
Mäso zbavíme prebytočného tuku,nakrájame hrubé bifteky asi 2-3 cm,naklepeme ich,upravíme do okrúhleho tvaru a tesne pred opekaním osolíme a okoreníme.
2.
Na rozpálenom tuku ich opečieme z oboch strán,aby vnútrajšok ostal ružový.Vo výpeku opražíme plátky slaniny a na každú porciu mäsa položíme 1 plátok.Podávame s opekanými zemiakmi.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.