Fotorecept: Hríbová krémová polievka
4
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
olej
1
ks
cibuľa
300
g
hríby
1
ks
olúpaných surových zemiakov
100
ml
sladká smotana
1
ks
mrkva
1
stonka
repíkatý zeler
masox
morská soľ
tymian
2
ks
cesnakové strúčiky
pažítka na ozdobenie
postup
1.
Hríby som mala svoje zmrazené preddusené, môžu byť aj sušené ale ich treba namočiť. Najlepšie sú čerstvé.
3.
Pridáme hríby a dusíme, ked sú hríby mäkké odoberiem si asi 1/3 hríbov
4.
Pridám masox, na kocky zemiaky, vodu, tymián a varíme do mäkka
5.
Odoberiem vodu a v nej uvarím nadrobno mrkvu a na plátky repíkatý zeler do mäkka, vodu späť vrátim.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Ingova
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.