Pór s mrkvou
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
pór
2
ks
mrkva
1
PL
olej
10
g
maslo
1
štipka
soľ
1
štipka
biele mleté korenie
3
PL
zeleninový vývar
1
PL
citrónová šťava
podľa chuti
paprika
postup
1.
Z póru odstránime korene a zelené konce, rozpolíme, dôkladne umyjeme a nakrájame na jemné pásiky. Mrkvu olúpeme a nastrúhame.
2.
Olej s maslom rozohrejeme a podusíme na nich pór. Pridáme mrkvu, a podusíme s pórom. Podlejeme vývarom a ešte chvíľu dusíme. Nakoniec primiešame citrónovú šťavu. Pre farbu môžeme pridať papriku.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.