Rumunský zemiakový šalát
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
zemiaky
60
g
cibuľa
2/3
pohárov
majonéza
trochu
ocot
trochu
cukor
podľa chuti
soľ
podľa chuti
korenie
podľa chuti
slanina
postup
V šupke uvarené zemiaky ešte za tepla očistíme, pokrájame, podľa chuti pridáme ocot a cukor. Na kolieska nakrájanú cibuľu osolíme a primiešame k zemiakom. Hotový šalát uložíme na chladné miesto. Pred podávaním ho zmiešame s majonézou alebo so smotanou, ozdobíme na jemno nakrájanou slaninkou.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.