Maďarský šalát
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
zemiaky
300
g
kapusta
100
g
slanina
2
ks
citrón
g
rastlinný olej
podľa chuti
korenie
podľa chuti
soľ
postup
Krátko podusenú kapustu a na kocky nakrájanú slaninu dobre premiešame. Zemiaky povaríme, ošúpeme, a popučíme. Tvarujeme z nich malé lievance ktoré pražíme na panvici. Všetko ochutíme a podávame spolu s kapustou buď zmiešané alebo osobitne na tanieri. Podľa chuti môžeme priložiť ľubovoľnú zeleninu.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.