Hovädzie závitky na zemiakovej kaši
5
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
hovädzie stehno
40
g
masť
40
g
cibuľa
60
g
slanina
150
g
kyslá uhorka
20
g
hladká múka
podľa chuti
čierne korenie, soľ, voda
postup
1.
Hovädzie rezne naklepeme, osolíme, okoreníme, na ne poukladáme prúžky uhorky, slaniny a stočíme. Previažeme niťou, opečieme na masti, pridáme postrúhanú cibuľu, spolu popražíme, podlejeme vodou a dusíme.
2.
Po udusení vyberieme závitky, zbavíme nite, šťavu zaprášime múkou a povaríme. Závitky nakrájame na plátky a položíme na rozotretú na tanieri zemiakovú kašu a polejeme šťavou.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.