Srbský guláš
5
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
hovädzie mäso
40
g
masť
40
g
cibuľa
200
g
rajčiak
150
g
zelená paprika
10
g
hladká múka
podľa chuti
soľ, červená paprika
postup
Na masti zapeníme cibuľu, pridáme pokrájané mäso na kocky, popražíme, pridáme červenú papriku, osolíme, podlejeme vodou a dusíme. Pred do dusením pridáme pokrájanú papriku na rezance, rozštvrtené rajčiaky a do dusíme. Mäkké zaprášime múkou, podľa potreby podlejeme vodou a povaríme. Podávame s knedľou.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.