Kura v zemiakovej guli
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
kg
zemiaky
3
ks
mrkva
1
konzerva
hrach
1/2
kg
kuracie prsia
1
ks
žltko na potretie
postup
Zemiaky ošúpeme, uvaríme a zmixujeme na kašu. Mrkvu si nastrúhame na jemno a spolu s precedeným hrachom z konzervy zamiešame so zemiakmi. Mäso si očistíme, pokrájame na malé kúsky. Tvarujeme väčšie guličky, do ktorých stredu vložíme jeden kúsok mäsa. Poukladáme na plech a pečieme. Po vybratí natrieme žĺtkom a podávame.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.