FOTORECEPT: Soté z tekvice Hokaido
2
porcie
35
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
tekvica hokkaido
1
ks
cibuľa
podľa chuti
olej olivový, soľ morská, nové korenie mleté, bazalka, čierne mleté koreenie
postup
2.
Pripravíme si suroviny. Očistíme tekvicu, jadierka nezahadzujeme, môžeme ich vysušiť a vylúskať.
3.
Tekvicu nakrájame na kúsky, cibuľu na malé kocočky.
5.
Pridáme nakrájanú tekvicu, soľ, čierne mleté korenie, nové korenie a dusíme. Môžeme podliať občas trochou vody.
6.
Dusíme, pokial nie je tekvica mäkká. Pridáme bazalku. Vytvorí sa šťavička medzi tekvicovými kuskami. Podávame s chlebíkom,alebo bagetkou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dorisa
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.