Slepačia polievka v tlakovom hrnci
5
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
sliepka
150
g
koreňová zelenina
1
ks
cibuľa
1,5
litre
voda
podľa chuti
soľ
postup
Čistú sliepku prekrojenú vložíme do vody a pridáme očistenú, pokrájanú zeleninu, cibuľu a soľ. Hrniec uzavrieme a varíme 25-30 minút. Hrniec po uvarení necháme vychladnúť, až potom otvoríme. Polievku dáme na tanier, podľa chuti zavaríme cestoviny. Naporciovanú sliepku vložíme do tanierov.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.