Šťava z malín
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
1,5
kg
maliny
800
g
cukor je na 1 l šťavy
postup
1.
Maliny dáme do 5 l pohára, zaviažeme čistou utierkou a necháme 8 - 10 dní kvasiť. Potom ich precedíme a pretlačíme cez utierku, pridáme cukor a spolu povaríme 4 - 5 minút.
2.
Hotovú šťavu nalejeme do čistých zohriatych fliaš, zaviažeme celofánom, prikryjeme dekou a necháme do druhého dňa vychladnúť.
Podobné recepty
Len v skladoch mal osem tisíc a kuchyňa bola druhá najhoršia, akú kedy Novák videl! Za kvalitu jedla však dostali jedno z najvyšších hodnotení
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.