Viedenské roštenky
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
roštenka
2
ks
biela cibuľa
podľa chuti
soľ
podľa chuti
korenie
trochu
olej
masť na vyprážanie
1
šálka
vývar
postup
1.
Roštenky odblaníme, okraje narežeme, naklepeme, pokvapkáme olejom a necháme niekoľko hodín v chlade odležať.
2.
Pred prípravou ich osolíme a okoreníme a v horúcej masti po obidvoch stranách prudko opečieme. Prebytočnú masť zlejeme, roštenky podlejeme troškou vývaru a ešte chvíľku dusíme, aby boli mäkké.
3.
Cibuľu nakrájame na prstienky, opečieme na masti dochrumkava a navŕšime na jednotlivé roštenky.
4.
Mäso podlejem výpekom, obložíme zeleninou a podávame s opečenými zemiakmi alebo dusenou ryžou.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.