Jemná zemiaková knedľa
3
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
120
g
uvarené zemiaky
20
g
krupica
1/4
ks
vajce
5
g
maslo na vymastenie
podľa chuti
soľ,prášok do pečiva
postup
Umyté, uvarené zemiaky olúpeme, pretrieme a pridáme k nim krupicu, na koniec noža prášok do pečiva, soľ, vajce. Všetko spracujeme na cesto. Masu položíme na navlhčený, pomastený obrúsok, sformujeme do tvaru valca, stočíme a previažeme. Knedľu varíme v osolenej vode 15 - 20 minút.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.