Pridať recept

Bravčová kotleta s omeletou

ingrediencie

1500 g
bravčová kotleta
150 g
olej
250 g
cibuľa
500 g
rajčina
10 ks
vajce
50 g
soľ
1 kocka
mleté čierne korenie
150 g
maslo

postup

1.
Mäso očistíme, osušíme, nakrájame na menšie kotlety, ktoré zľahka naklepeme. Kotlety osolíme a na horúcom oleji opečieme po oboch stranách do červena.
 
2.
Zároveň na panvici rozpustíme maslo, speníme na ňom na jemno nakrájanú cibuľu, pridáme pokrájané rajčiny, osolíme, okoreníme, zalejeme rozšľahanýmiu vajciami a necháme zapiecť.
3.
Za tanier naukladáme rebierka a vyklopíme na ne hotovú vaječnú omeletu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Filip Urbanič
Treba ísť von, nebáť sa vyskúšať to, makať, učiť sa, byť pokorný a vedieť prijať aj kritiku, odkazuje Filip Urbanič všetkým mladým kuchárom (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je „mladá puška" z Dánska a budúci šéfkuchár, Filip Urbanič.
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...