Jelenie bifteky s hubovou omáčkou
10
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
2000
g
jelení chrbát
100
g
olej
100
g
maslo
30
g
soľ
250
g
zavárané šampiňóny
500
g
omáčka madeira
postup
1.
Jelení chrbát vykostíme, mäso odblaníme a krájame na rezy v tvare bifteku. Potom mäso osolíme a opečieme na rozpálenom oleji po oboch stranách.
2.
Keď je mäso hotové, zlejeme zbytok oleja, pridáme maslo, omáčku madeira a necháme krátko prejsť varom. Do hotovej omáčky vložíme na kúsky nakrájané zavárané šampiňóny.
3.
Hotové bifteky kladieme na teplý tanier, prelejeme omáčkou a ako prílohu môžme podávať smažené hranolky.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.