Morčacie stehno v kapuste
6
porcií
95
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
morčacie stehno
1
ks
cibuľa
100
g
anglická slanina
500
g
kyslá kapusta
1
KL
korenie na steaky
1
KL
grilovacie korenie
1
KL
mletá červená paprika
2
strúčiky
cesnaku
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
1
štipka
mletá rasca
trochu
olej
postup
1.
V panvici na rozpálenom oleji opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu. Primiešame k nej na kocky nakrájanú slaninu.
2.
Morčacie stehno umyjeme, osušíme a dochutíme korením na steaky, grilovacím korením, prelisovaným cesnakom a paprikou.
3.
Kyslú kapustu zmiešame s cibuľovo-slaninovou zmesou a zmes preložíme do zapekacej misy. Navrch položíme stehno, prilejeme trochu vody a vo vyhriatej rúre pečieme približne 70 minút.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.