Domáci chlieb " Moskoľ"
55
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1/2
kg
hladká chlebová múka
3
dl
voda
1
kocka
droždie
štipiek
soľ
trochu
cukor
trochu
tuk na potretie plechu
postup
1.
Z vody, droždia, cukru urobíme kvások. Do misy s múkou a štipkou soli pridáme nakysnutý kvások a vypracujeme cesto.
2.
Plech potrieme tukom a cesto rovnomerne povyťahujeme približne na 5 cm hrúbku a vrch cesta znova potrieme tukom. Vložíme do vyhriatej rúry a pečieme na 200 °C.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.