Kuľaša
10
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
balíček
jačmenné krúpy
podľa chuti
soľ
podľa chuti
údená slanina
postup
1.
Do osolenej vriacej vody sypeme jačmenné krúpy a pri stálom miešaní habarkou necháme uvariť, kým nezmäkknú.
2.
Dáme na taniere a rozotrieme po celom tanieri.
3.
Údenú pokrájanú slaninu roztopíme a škvarky i s masťou dáme na kuľašu. Kuľašu naberáme lyžicou, zamočíme na masť a škvarky a jeme.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.