Plnené pirohy
10
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
3
ks
vajce
1400
g
hladká múka
400
g
mlieko
3000
g
zemiaky
500
g
bryndza
250
g
maslo
5
g
mleté čierne korenie
30
g
soľ
postup
1.
Z múky, vajec a mlieka urobíme cesto (ako na rezance). Rozvaľkáme, robíme šatôčky, plníme bryndzovou plnkou.
2.
Plnka: uvarené zemiaky osolíme, okoreníme, pridáme bryndzu, všetko jemne rozmiešame a plníme taštičky.
3.
Varíme v osolenej vode. Pred podávaním mastíme rozpusteným maslom.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.