Zemiakový majonézový šalát s jablkom a zelerom
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
800
g
zemiak
20
g
cibuľa
50
g
zeler uvarený
100
g
kyslá uhorka
1
ks
jablko
2
ks
natvrdo uvarené vajce
100
g
majonéza
2
dl
kyslá smotana
1
PL
horčica
podľa chuti
mleté čierne korenie, cukor, soľ, citrónová šťava
postup
1.
Zemiaky umyjeme a uvaríme v šupke. Potom ich olúpeme a pokrájame na kocky. Pridáme posekanú cibuľu, jablko, zeler, uhorky a zamiešame.
2.
Pridáme na jemno nakrájané vajcia a mleté korenie. Všetko zalejeme s majonézou, ktorú sme rozmiešali so smotanou, soľou, cukrom. Všetko zamiešame a dochutíme citrónovou šťavou.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.