Kuracie kúsky so smotanovou omáčkou
4
porcie
55
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
ks
cibuľa
80
g
slanina
800
g
kuracie prsia
1
PL
olej
1
PL
maslo
2
KL
múka
250
ml
smotana
150
ml
zeleninový vývar
1
štipka
soľ
1
štipka
mleté čierne korenie
2
PL
petržlenová vňať
postup
1.
Cibuľu ošúpeme a so slaninou ju nakrájame na malé kúsky. Kuracie prsia umyjeme, osušíme a nakrájame na väčšie kúsky. Opražíme ich na rozpálenom oleji do zlatista. Pridáme cibuľu, slaninu, premiešame a krátko dusíme.
2.
Prisypeme múku, pridáme smotanu a vývar. Približne 10 minút všetko varíme, dochutíme soľou, korením a petržlenovou vňaťou. Podávame s cestovinou.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.