Žiarená bravčovina po bielorusky
nízka
náročnosť
ingrediencie
1500
g
bravčové mäso
150
g
masť
500
g
cibuľa
2000
g
zemiaky
200
g
jarná cibuľka
50
g
cesnaku
podľa chuti
soľ
podľa chuti
korenie
postup
1.
Mäso pokrájame na rezance, cibuľu na kolieska. Popražíme na masti, podlejeme vodou a necháme asi 30 min dusiť.
2.
Potom pridáme soľ, mleté korenie, rozotretý cesnak, na kolieska pokrájané zemiaky. Všetko spolu dusíme do mäkka.
3.
Hotové jedlo na tanieroch posypeme nadrobno posekanou zelenou cibuľovou vňaťou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.