Hovädzí Stroganov
nízka
náročnosť
ingrediencie
1500
g
sviečkovica
1
dl
kyslá smotana
20
g
horčica
300
g
cibuľa
20
g
hladká múka
300
g
olej
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
postup
1.
Mäso zo sviečkovice nakrájame na menšie kúsky a naklepeme, ostatné pokrájame na prúžky.
2.
Cibuľu postrúhame a dáme na olej, do ktorej pridáme osolené, okorenené mäso. Spolu opekáme asi 3 min.
3.
Zalejeme kyslou smotanou, povaríme, pridáme horčicu a dochutíme. Podávame s opraženými zemiakmi.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.