Základné závinové cesto
5
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
30
dkg
múka 12 špeciál, 12 výberová
1
KL
cukor
1
KL
maslo
1
ks
vajce
štipiek
soľ
podľa chuti
voda, trochu octu
postup
1.
V miske vypracujeme cesto. Pracujeme až kým je lesklé a hladké. Zakryjeme ho horúcim hrncom, na ktorý postavíme hrniec s horúcou vodou a necháme stáť pol hodiny.
2.
Potom ho dáme na pomúčený obrus a potrieme ho maslom ( nerozpusteným ). Necháme ho stáť 5 minút a začneme vyťahovať.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.