Cigánske rezne
nízka
náročnosť
ingrediencie
podľa chuti
kuracie rezne
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
trochu
hladká múka
2
ks
kyslá uhorka
podľa chuti
horčica
trochu
olej
podľa chuti
nastrúhaný tvrdý syr
postup
1.
Kuracie rezne jemne osolíme, okoreníme, obalíme v hladkej múke a na rozpálenom oleji z oboch strán prudko opečieme.
2.
Ukladáme na pekáč a polejeme výpekom. Vrch natrieme horčicou a nastrúhanou kyslou uhorkou, na vrch dáme nastrúhaný tvrdý syr.
3.
Dáme zapiecť do dobre vyhriatej rúry na 15 min. Ako prílohu sú vhodné opekané zemiaky alebo zemiaková kaša.
Podobné recepty
V rebríčku najobľúbenejších špecialít dosiahla popredné miesto delikatesa našich susedov. Ako sa umiestnili slovenské jedlá? Ukázali sme chrbát aj takým dobrotám ako ravioli či germknödel
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.