Varená špargľa
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
kg
špargľa
80
g
maslo
trochu
soľ
podľa chuti
majonéza
postup
1.
Po očistení špargľu na dvoch miestach zviažeme niťou a vložíme do osolenej vody. Je lepšie vkladať špargľu stonkami nadol a až po ich povarení ponoriť do vody celú špargľu.
2.
Špargľu varíme podľa hrúbky 15 až 40 min. Či je už uvarená, to zistíme stisnutím stonky.
3.
Uvarenú špargľu scedíme, polejeme roztopeným maslom a varenou majonézou.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.