Zapekané rybie filé
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
rybie filé
1
ks
cibuľa
podľa chuti
soľ
trochu
celé čierne korenie
100
g
maslo
20
g
hladká múka
2
ks
vaječný žĺtok
50
g
nastrúhaný tvrdý syr
postup
1.
Rybie filé pokrájame na rezy, vložíme do vriacej osolenej vody, do ktorej sme dali cibuľu a celé čierne korenie a varíme asi 15 min.
2.
Uvarené filé vyberieme, malú časť vývaru zahustíme zápražkou z masla a múky, dobre premiešame a povaríme. Nakoniec omáčku zjemníme rozšľahanými žĺtkami.
3.
Uvarené filé dáme do ohňovzdornej misy, polejeme omáčkou, posypeme postrúhaným syrom, pokvapkáme maslom a v rozohriatej rúre zapečieme.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.