Pridať recept

Prekladaná kyslá kapusta

ingrediencie

600 g
kyslá kapusta
400 g
bravčové mäso
100 g
ryža
2,5 dl
kyslá smotana
60 g
masť
1 ks
cibuľa
podľa chuti
mleté čierne korenie
podľa chuti
mletá červená paprika
podľa chuti
soľ

postup

1.
Pokrájanú cibuľu speníme na masti, pridáme mletú červenú papriku a zomleté mäso, osolíme, okoreníme a udusíme. Počas dusenia občas podlejeme vodou a premiešame.
 
2.
Kapustu trocha podlejeme vodou a podusíme.
3.
Ryžu dôkladne premyjeme a udusíme.
4.
Na vymastený pekáč dáme najprv vrstvu kapusty, potom vrstvu mäsa, vrstvu udusenej ryže a navrch opäť vrstvu kapustu. Všetko zalejeme smotanou a v rúre zapečieme.
5.
Podávame s chlebom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať