Trhance s jahodami
2
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
ml
mlieko
1
štipka
soľ
1
KL
citrónová kôra
1
balíček
vanilkový cukor
150
g
polohrubá múka
2
PL
práškový cukor
3
ks
vajce
5
PL
olej
200
g
jahody
trochu
práškový cukor na posypanie
postup
1.
V mlieku rozmiešame žĺtky, vanilkový a práškový cukor, citrónovú kôru a soľ. Nakoniec primiešame múku a z bielkov vyšľahaný tuhý sneh. Malo by nám vzniknúť cesto ako na omeletu.
2.
V panvici vymastenej troškou oleja upečieme z oboch strán omeletu do zlatista. Vyklopíme ju na tanier, roztrháme vidličkami na menšie kúsky. Ozdobíme ju čerstvými jahodami, práškovým cukrom a ihneď podávame.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.