Pridať recept

Klobásy s jablčnou omáčkou

4
porcie
40
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 PL
maslo
1 strúčik
cesnaku
625 g
klobása
6 ks
jablko
1 podľa chuti
soľ
1 štipka
mleté čierne korenie

postup

1.
Klobásy popicháme. V panvici zohrejeme maslo a 4 minúty posmažíme nadrobno pokrájaný cesnak. Pridáme klobásy a dokladne na strednom ohreve presmažíme. Klobásy preložíme do teplej rúry.
 
2.
Jablká olúpeme a odjadríme a pokrájame na drobné kúsky. Vložíme do panvice po klobásach. Varíme kým sa jablka nerozvaria na jemnú kašu. Okoreníme a osolíme. Vložíme na servírovaciu misu a na vrch poukladáme klobásy. Podávame horúce.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Domáce klobásky
Domáce klobásky – poradíme vám, ako ich pripravíte aj u vás doma!
Poctivé, domáce, najlepšie! Takto si ich môžete pripraviť aj vy.
Frankfurtské párky
Máte radi párky? Toto je spôsob, ako ich pripraviť najlepšie a navyše bezpečne!
Varenie obľúbenej raňajkovej pochúťky môže byť karcinogénne. Ako pripraviť párky najlepšie?
Varíte párky správne? Na toto dávajte pozor!
Varíte párky správne? Na toto dávajte pozor!
Párky sú veľmi obľúbené a považujú sa za rýchle a jednoduché jedlo. V skutočnosti však nie je také...
Ako spoznáte dobré klobásy? Odborníčka upozorňuje na dôležitú vec, toto je ona!
Ako spoznáte dobré párky? Odborníčka upozorňuje na dôležitú vec, toto je ona!
Aj vy občas po nich v obchode siahnete? Názory na tento výrobok sa rozchádzajú. Pre niektorých sú základom,...
Čo znamená biely povlak na klobáse? Dá sa ešte jesť?
Čo znamená biely povlak na klobáse? Dá sa ešte jesť?
Vyberiete klobásu z chladničky a chystáte sa ju nakrájať, keď si všimnete biely povlak na jej povrchu. Čo...
TOP
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín,
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Túžite mať na grilovačke špeciality, ktoré chutia vynikajúco a rovnako dobre aj vyzerajú? Stačí dodržiavať...