Pridať recept

Ryža s pikantnou omáčkou

7
porcií
120
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
ryža
300 ml
worchesterská omáčka
50 g
čili
100 g
kečup
10 g
pikantné korenie
5 kvapiek
ocot
3 štipky
cukor
4 štipky
soľ

postup

Ryžu si uvaríme.Ak ju budeme mať uvarenú,do hrnca dáme worchestrovú omáčku, čili, kečup, pikantné korenie, trochu octu, cukru a soli. Spolu varíme ešte 10 minút. Tak sa nám urobí lahodná pikantná omáčka ktorú podávame k ryži :)
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
30.11.2012 15:36 | |
+8 -1
Bože to kto hodnotil, šak sa na to len pozriem a je to blivajz (n)
cista-ryza
4.11.2012 14:22 | |
+1 -3
som pikantny aj bez omacky ;)
Anonymný nick
3.11.2012 14:36 | |
+3 -2
Recept ma zaujal, ale skutočne treba 300 ml worchestrovej omáčky a 50 g čili? Veď bežné celé balenie omáčky má menší obsah.
janka.leskova
4.11.2012 10:57 | |
+3 -3
ano :) ja som dala toľko a tak mi to viac chutí lebo je to fakt pikantné :) :O
Podobné články
Znojemská omáčka s morčacími plátkami
Morčacie plátky na kyslých uhorkách a párkoch: Delikátna znojemská omáčka
Známy recept je stelesnením rýchleho, a pritom delikátneho jedla.
Ľahké a delikátne rizoto bez mäsa: 7x inak
Ľahké a delikátne rizoto bez mäsa: 7x inak
Aj bez mäska vykúzlite vynikajúce rizoto!
Aj vy oplachujete ryžu? Je to správne? Odpoveď je jednoznačná
Aj vy oplachujete ryžu? Je to správne? Odpoveď je jednoznačná, toto by mal vedieť každý!
Mala by sa ryža pred varením preplachovať? Ako a prečo? Poznáme odpoveď!
close up of carbohydrate food
Zemiaky, ryža, cestoviny alebo krúpy? Dietológ raz a navždy vyrieši vašu dilemu
Sú neodmysliteľným doplnkom polievok alebo druhého chodu, ale čo bude najlepšia voľba? Dietológ si vzal...
Oplatí sa ryžu oplachovať? Áno, ale z úplne iného dôvodu, ako si myslíte!
Oplatí sa ryžu oplachovať? Áno, ale z úplne iného dôvodu, ako si myslíte!
Odporúčania týkajúce sa oplachovania ryže pred varením sa najčastejšie uvádzajú v kulinárskom kontexte...