Pridať recept

Parmezánová zmrzlina

6
porcií
15
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 hrnčeky
nízkotučná smotana
350 g
strúhaný parmezán
1 podľa chuti
soľ
1 podľa chuti
ostrá mletá paprika

postup

Parmezán a smotanu dáme to teplovzdornej misy a neháme na vodnom kúpele rozpustit. Necháme vychladnúť a precedíme. Masu dame zmraziť do mraziaka. Ako zmes tuhne, zamŕza občas ju premiešame.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Video: Fantastická zmrzlina iba z 2 ingrediencií
Ako pripraviť chutnú zmrzlinu iba z dvoch ingrediencii? Úplne jednoducho.
Jahody, šľahačka a snehové pusinky (Eton mess)
Jahody so šľahačkou: 10 overených receptov na nepečené dezerty zo sladkých jahôd a poctivej smotany
Jedným zo stálych dezertov v ponuke cukrární nášho detstva bolo jednoduché spojenie jahôd a šľahačky...
Po ktorej zmrzline najviac priberáme?
Po ktorej zmrzline najviac priberáme? Odpoveď vás prekvapí!
Horúce letné počasie prebúdza túžbu po občerstvení. Kto by občas nepomyslel na jemnú, chladivú zmrzlinu...
VIDEO: Posledná zmrzlina tejto sezóny. Smotanovo–banánová!
Zmrzlina z mrazených banánov s prídavkom smotany a vanilky vás dostane!
Syry
Nie je to Francúzsko ani Švajčiarsko: Táto krajina je najšialenejšia na svete, čo sa týka syrov
Milovníci syra zbystrite pozornosť: Spoločnosť Mintel, ktorá sa zaoberá prieskumom verejnej mienky, zistila,...