Jahodovo-rebarborový koláč
8
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
vajce
100
g
hrubá múka
200
g
práškový cukor
50
g
maslo
150
g
jahody
150
g
rebarbora
trochu
práškový cukor na posypanie
postup
1.
Žĺtky vymiešame s polovicou práškového cukru do peny. Pridáme múku, rozpustené maslo a nakoniec zľahka primiešame tuhý sneh vyšľahaný z bielkov a zvyšného cukru.
2.
Cesto vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie, navrch poukladáme umyté a očistené jahody a rebarboru. Koláč dáme piecť do vyhriatej rúry a po upečení ho posypeme práškovým cukrom.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.