Tigrie krevety s uhorkovým tataráčikom
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
krevety
50
g
šalátová uhorka
2
PL
biely jogurt
podľa chuti
soľ
trochu
korenie
1
strúčik
cesnaku
trochu
žerucha
trochu
kôpor
postup
1.
Očistíme uhorku, vydlabeme semienka, nakrájame na malé kocky, osolíme a necháme odkvapkať. Potom ich opláchneme a pridáme biely jogurt, cesnak. Nakoniec pridáme čerstvý kôpor.
2.
Krevety orestujeme na olivovom oleji, osolíme a okoreníme. Servírujeme uhorkový tataráčik s krevetami, nakoniec ozdobíme žeruchou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.