Nugátové minicroassanty
8
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
balíček
lístkové cesto
1
ks
nugátová čokoláda
1
ks
vajce
postup
1.
Lístkové cesto vyvaľkáme na tenký plát. Na plát položíme tanier, podľa ktorého vykrojíme z cesta kruh a rozdelíme na osem častí. Do spodnej časti kruhu dáme nugát a zavinieme do roliek.
2.
Rolky zviažeme aby nevytekal nugát von a rozšľahaným vajíčkom potrieme vrch croassantu, vložíme do rúry a pečieme na 180 °C do zlatista.
Podobné recepty
Len v skladoch mal osem tisíc a kuchyňa bola druhá najhoršia, akú kedy Novák videl! Za kvalitu jedla však dostali jedno z najvyšších hodnotení
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.