Pridať recept

Zdravé hruškové muffiny

dobruchut
12
porcií
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 ks
hruška
100 g
ovsené vločky
1 ks
kypriaci prášok do pečiva
1/2 ČL
soľ
2 PL
med alebo iné sladidlo podľa chuti
1 PL
mletá škorica
1 ČL
vanilková esencia
1/2 šálka
nízkotučný biely jogurt
2 ks
vajcia

postup

1.
V jednej miske som si zmiešala suché suroviny (t.j. ovsené vločky, prášok do pečiva, škorica) a do druhej zas mokré suroviny(med, vanilková esencia, jogurt, vajcia). Potom som pomaly prilievala mokrú zmes do tej suchej. Poriedne som to premiešala,dokým nevzniklo husté cesto.
 
2.
Hruška som nakrájala na malé kocky a dala som ju do výsledného cesta. Premiešala som.
3.
Nakoniec som vzniknutou zmesou naplnila muffinové košíčky a v muffinovači som ich dala piecť 20-25 min na 230 stupňoch dohneda.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať