Hovädzie kúsky na cibuli a uhorke
4
porcie
120
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
800
g
hovädzie stehno
750
g
cibuľa
4
ks
kyslá uhorka
2
PL
masť
500
ml
hovädzí vývar
1
štipka
soľ
20
ks
celé čierne korenie
4
ks
klinčeky
2
ks
bobkový list
2
PL
hladká múka
1
KL
cukor
2
KL
citrónová šťava
postup
1.
Cibuľu ošúpeme, nakrájame na kolieska a mäso zase na kocky. Uhorky nastrúhame.
2.
Na rozpálenej masti opražíme cibuľu spolu s mäsom. Pridáme roztlčené korenie, klinčeky, bobkový list a soľ. Prilejeme vývar a mäso prikryté na miernom ohni dusíme približne 60 minút.
3.
Nakoniec pridáme uhorky, cukor, citrónovú šťavu a dusíme ho domäkka. Všetko zahustíme troškou múky rozmiešanej vo vode.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.