Barania kotleta
stredná
náročnosť
ingrediencie
1
kg
baraní chrbát
podľa chuti
soľ
80
g
maslo na opekanie
30
g
maslo na vymastenie
postup
1.
Karé umyjeme, chrbtovú kosť odsekneme a pokrájame ho na kotlety, ktoré odblaníme a tučné mäso z rebierok odrežeme.
2.
Kotlety potom naklepeme, posolíme a opečieme na masle.
3.
Uložíme ich na vymastený pekáč alebo do ohňovzdornej plytkej misy, posolíme a v horúcej rúre zapečieme.
Podobné recepty
Nikdy ju nedávajte do vývaru! Zmení chuť, farbu a nebude ani lepší. Aj napriek tomu ju mnoho ľudí používa
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.