Pridať recept

Klobásy s fazuľou

dobruchut
4
porcie
55
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

8 ks
klobása
125 ml
horúca voda
5 PL
olivový olej
2 strúčiky
cesnaku
4 ks
šalvia
500 g
lúpané paradajky
1 podľa chuti
soľ
1 štipka
mleté čierne korenie
750 g
fazuľa

postup

1.
Klobásy popicháme vidličkou a vložíme do panvice. Pridáme vodu a povaríme na nízkej teplote 10-12 minút. Často obraciame.
 
2.
Do veľkej panvice nalejeme olej rozohrejeme a pridáme cesnak, šalviu, paradajky, soľ. Varíme na nízkej teplote asi 5 minút, potom pridáme fazuľu a ešte 15 minút varíme, občas premiešame. Podávame horúce. Môžme použiť 2 plechovky sterilizovanej fazule.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Párky
Ako uvariť párky a klobásy, aby nepopraskali? Aj takúto jednoduchú vec možno pokaziť!
Zdá sa vám, že na tom nie je čo pokaziť? Omyl! Sú isté pravidlá, ktoré by ste mali dodržiavať, aby vám...
Fazuľa
Všestranná fazuľa – v kuchyni z nej uvaríte všetky chody
Ani jedna strukovina nemá v kuchyni také všestranné využitie ako fazuľa. Môžete z nej pripraviť kompletné...
Hŕstková polievka
Nemusíte dlho čakať! Triky, ako uvariť strukoviny aj bez zdĺhavého namáčania, skúste to hneď teraz
Obľubujete strukoviny, ale odrádza vás zdĺhavé namáčanie pred varením? Máme pre vás niekoľko tipov, vďaka...
Frankfurtské párky
Máte radi párky? Toto je spôsob, ako ich pripraviť najlepšie a navyše bezpečne!
Varenie obľúbenej raňajkovej pochúťky môže byť karcinogénne. Ako pripraviť párky najlepšie?
Fazuľové muffiny
Fazuľa v dezertoch? Vyskúšajte zdravšiu alternatívu pečenia
Pri predstave pridania fazule do sladkých receptov sa možno niektorí z vás zdesia. No nikdy sa netreba báť...
Čo znamená biely povlak na klobáse? Dá sa ešte jesť?
Čo znamená biely povlak na klobáse? Dá sa ešte jesť?
Vyberiete klobásu z chladničky a chystáte sa ju nakrájať, keď si všimnete biely povlak na jej povrchu. Čo...