Pridať recept

Tartar z lososa

ingrediencie

3 PL
majonéza
2 PL
citrónová šťava
400 g
losos
4 ks
vaječný žĺtok
1 ks
citrón
biele mleté korenie
soľ
kôpor

postup

1.
Najemno zomelieme plátky surového lososa alebo ho môžeme aj rozmixovať. Následne pridáme majonézu, mleté biele korenie, soľ, citrónovú šťavu a poriadne spolu vyšľaháme.
 
2.
Pripravený tartar rozdelíme na 4 porcie, pekne vytvarujeme a do stredu ešte môžeme dať žĺtok. Doplníme ho citrónom a kôprom. Môžeme ho servírovať s toastami alebo iným pečivom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Losos na mnoho spôsobov: Vyskúšajte tieto recepty na chutné a rýchle jedlá z delikátnej ryby
Losos na tie najchutnejšie spôsoby: Stačí poznať túto malú fintu a podarí sa vždy na jednotku, tajomstvo prezradili šéfkuchári!
Losos je považovaný za dôležitý zdroj cenných živín a zdravých tukov a zároveň je to veľmi chutná ryba...
Pripravte si domácu majonézu aj tatársku omáčku
Pripravte si domácu majonézu aj tatársku omáčku
Na šalát, na chlebíčky alebo ako prílohu k mäsku. Vyrobiť si tieto dve omáčky doma, nie je vôbec zložité.
Majonéza
Domáca veľkonočná majonéza - EXTRA hustá a krásne krémová! Hotová je behom pár minút a nikdy sa nazrazí, dodržujte tento postup
Chystáte sa na veľkonočné sviatky pripravovať majonézové pochúťky? Máme pre vás recept na najlepšiu domácu...
Žiadne vajce a chuť úžasná! Recept na jemnú domácu majonézu bez vajec. Zamilujú si ju nielen vegáni
Žiadne vajce a chuť úžasná! Recept na jemnú domácu majonézu bez vajec. Zamilujú si ju nielen vegáni
Počas veľkonočných sviatkov na našich stoloch kraľuje majonéza. Pridávame ju takmer do všetkého: do vajec,...
Ako dlho sa môže otvorená majonéza skladovať?
Ako dlho sa môže otvorená majonéza skladovať?
Majonéza je nevyhnutná pre veľkonočné šaláty aj tradičné plnené vajíčka. Je ťažké si bez nej predstaviť...
Losos
Čo sú biele škvrny na pečenom lososovi? Je lepšie to vedieť
Losos je ryba, ktorá sa teší obrovskej obľube a neodrádza ju ani jeho cena. Jeho konzumácia v akejkoľvek forme...