Tartar z lososa
nízka
náročnosť
ingrediencie
3
PL
majonéza
2
PL
citrónová šťava
400
g
losos
4
ks
vaječný žĺtok
1
ks
citrón
biele mleté korenie
soľ
kôpor
postup
1.
Najemno zomelieme plátky surového lososa alebo ho môžeme aj rozmixovať. Následne pridáme majonézu, mleté biele korenie, soľ, citrónovú šťavu a poriadne spolu vyšľaháme.
2.
Pripravený tartar rozdelíme na 4 porcie, pekne vytvarujeme a do stredu ešte môžeme dať žĺtok. Doplníme ho citrónom a kôprom. Môžeme ho servírovať s toastami alebo iným pečivom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.