Pstruh na mandliach
nízka
náročnosť
ingrediencie
1000
g
pstruh
soľ
hladká múka
140
g
maslo
1
dl
smotana na šľahanie
70
g
mandle
postup
Vypitvané a umyté pstuhy osolíme, poprášime múkou, vložíme do panvice s roztopeným maslom a opekáme z každej strany asi 5 min. Opečené pstruhy preložíme na zohriatu misu. Do masla v panvici pridáme smotanu a mandle, ktoré sme predtým ošúpali, pokrájali na tenké rezance a opražíli. Všetko spolu trocha povaríme a teplou omáčkou polejeme pstruhy. Podávame s opečenými zemiakmi alebo so zemiakovými kroketami.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.