Tokáň
4
porcie
stredná
náročnosť
ingrediencie
hovädzie mäso
trochu
tuk na vyprážanie
soľ
čierne korenie
1
ks
cibuľa
podľa chuti
majorán
400
podľa chuti
mletá červená paprika
postup
1.
Mäso pokrájame na malé kúsky. Vložíme s tukom na panvicu, osolíme, okoreníme, pridáme niekoľko lyžíc vody a necháme asi hodinu dusiť. Občas podlievame horúcou vodou (minimálne).
2.
Keď je mäso spolovice udusené, pridáme pokrájanú cibuľu. Keď cibuľa zmäkne a mäso dostane peknú hnedú farbu, je tokáň hotový. Podávame so zemiakmi.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.