Tatranská inšpirácia
4
porcie
stredná
náročnosť
ingrediencie
500
g
zemiaky
Plnka
200
g
bryndza
1
ks
paprika
1
ks
cibuľa
trochu
cesnaku
trochu
pažitka
trochu
masť
postup
1.
Zoberieme si malé zemiaky, umyjeme ich, rozkrájame na polky a stred každého vydlabeme kávovou lyžičkou.
2.
V miske si pripravíme plnku - bryndza, paprika, cibuľa, trocha cesnaku, pažítka, potom si z plnky vytvoríme guľôčky, ktoré vložíme do vydlabaných zemiakov, ktoré opäť prikryjeme vydlabanými kúskami.
3.
Pečieme na masti v rúre.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.