FOTORECEPT: Špenátová bomba s grilovaným tofu syrom
2
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
balíček
baby špenát
2
ks
rajčina
1/3
zväzok
stonkový zeler
1
strúčik
cesnaku
1
ks
syr Tofu
1
PL
olivový olej
mleté čierne korenie
soľ
postup
1.
Rajčiny, zeler a cesnak si nakrájame.
2.
Medzitým si opláchneme špenát a necháme ho odkvapkať.
3.
Na olivovom oleji najprv opražíme zeler do zlatista. Ku zeleru potom pridáme rajčiny, cesnak a špenát.
4.
Všetko osolíme a dusíme približne 10-15 minút.
5.
Potom zeleninku vyberieme a vo výpeku opečieme tofu syr, ktorý sme si okorenili a osolili.
Podobné recepty
Dokonalá kokosová roláda bez múky: Cesto ako pavučinka a lahodný kokosový krém s bielou čokoládou a mascarpone
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.