Pridať recept

Kuracie rezne so špargľou

ingrediencie

4 ks
kuracie rezne
1 zväzok
zelená špargľa
1 KL
citrónová kôra
1 PL
maslo
1/2 kocka
zeleninový bujón
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
3 PL
olej na vyprážanie

postup

1.
Kuracie rezne umyjeme, vyklepeme a posypeme soľou, korením a citrónovou kôrou. Umytú špargľu zbavíme drevnatých koncov a nakrájame na menšie kocky.
 
2.
Na oleji z oboch strán vypražíme kuracie rezne a mäso vyberieme. Do oleja pridáme kúsok masla a opečieme v ňom špargľu zo všetkých strán. Dolejeme trochou vody, v ktorej rozpustíme zeleninový bujón, panvicu prikryjeme a necháme na 10 minút dusiť.
3.
Špargľu podávame s mäsom a podľa chuti ozdobíme kolieskami citróna.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Kuracie rezne
Kuracie rezne – klepať alebo neklepať?
Radi si pochutnávate na kuracích rezňoch? Niektorí si radšej doprajú túto hydinovú alternatívu oproti...
Grilovaná špargľa
Špargľa už je opäť na pultoch: Poďme si pripomenúť, ako ju správne vybrať, očistiť a uvariť
Mnoho z nás sa už nemohlo dočkať, kedy sa v obchodoch objaví prvá čerstva špargľa. Ak ste ešte nezahrnuli...
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.