Kuracie rezne so špargľou
4
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
kuracie rezne
1
zväzok
zelená špargľa
1
KL
citrónová kôra
1
PL
maslo
1/2
kocka
zeleninový bujón
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
3
PL
olej na vyprážanie
postup
1.
Kuracie rezne umyjeme, vyklepeme a posypeme soľou, korením a citrónovou kôrou. Umytú špargľu zbavíme drevnatých koncov a nakrájame na menšie kocky.
2.
Na oleji z oboch strán vypražíme kuracie rezne a mäso vyberieme. Do oleja pridáme kúsok masla a opečieme v ňom špargľu zo všetkých strán. Dolejeme trochou vody, v ktorej rozpustíme zeleninový bujón, panvicu prikryjeme a necháme na 10 minút dusiť.
3.
Špargľu podávame s mäsom a podľa chuti ozdobíme kolieskami citróna.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.